Profesionalne usluge
internet marketinga

WEB SAJT

Ako vas nema na internetu to je isto kao i da ne postojite.

home_seo2_icon1

Izrada web prezentacija

U današnje vreme, ako vas nema na internetu to je isto kao i da ne postojite. Važnost kvalitetno urađenog web sajta je od suštinskog značaja za bilo koje poslovanje. Najčešće je prvi susret potencijalnog korisnika sa nekom firmom upravo na internetu. Polazeći od činjenice da vam se nikad ne pruža druga šansa za prvi utisak, shvatićete zašto je bitno da vam izrada web prezentacija bude na prvom mestu. Web dizajn obuhvata veliki broj veština, kako bi krajnji rezultat bio ne samo vizuelno lepo rešenje, nego i dobro pozicioniran web sajt.

google-adwords

Google oglasi

Google AdWords predstavlja Google platformu za oglašavanje. Google oglasi su definitivno najefikasniji vid online oglašavanja današnjice koji koriste milioni firmi. Google AdWords Vam nudi mogućnost pozicioniranja firme među prvim rezultatima pretrage za ključne reči koje vi navedete. Rezultat dobre pozicije na Google-u automatski se odražava kroz povećan broj poseta na vašoj web stranici, pa samim tim i većom šansom za povećanje prodaje. Ne čekajte da vaš potencijalni klijent luta do vas – pokažite mu put.

home_seo2_icon3

SEO optimizacija

Cilj SEO optimizacije je da postavi vaš sajt na što bolju poziciju na Google-u. SEO optimizacija (Search Engine Optimization) predstavlja prilagođavanje vašeg sajta internet pretraživačima. Uspešan rad na optimizaciji sajta kao rezultat daje bolju poziciju na Google-u i samim tim veći broj ulazaka na vaš sajt. SEO optimizacija sajta predstavlja niz radnji koji se obavljaju kako na vašem sajtu (on page optimizacija) tako i van njega (off page optimizacija). Ako razmišljate o trenutnom pozicioniranju sajta u vrh pretraživača onda vam je potreban Google AdWords, ali ako razmišljate o promociji vašeg sajta na duže staze, onda vam je neophodan SEO.

facebook-reklamiranje-ikona

Facebook reklamiranje

Reklamiranje na Facebook-u – neka najpopularnija društvena mreža radi za vas. Facebook reklamiranje je svakako nezaobilazno mesto ako razmišljate o promociji vašeg proizvoda ili usluge. 3 500 000 korisnika Facebook-a samo u Srbiji zasigurno je podatak koji treba imati u vidu kada razmišljate o budućoj reklamnoj kampanji. Facebook je društvena mreža koja nudi pregršt mogućnosti za plasiranje reklame usko ciljanoj grupi korisnika. Na taj način Facebook reklamiranje vam omogućava da jednostavno dođete direktno do vaših potencijalnih klijenata. Neka najpopularnija društvena mreža počne da radi za vas još danas.

SEO OPTIMIZACIJA SAJTA

Koja je pozicija Vašeg sajta na pretraživaču Google?

Usluge internet marketinga

Internet marketing je…

Internet marketing obuhvata sve radnje koje se preduzimaju za promociju firme na internetu.

Internet marketing obuhvata samu izradu web sajta, optimizaciju sajta za pretraživače, oglašavanje na internetu, prisustvo na društvenim mrežama kao što su Facebook , Google+, Twitter…

Neka internet radi za Vas.

Mesto prvog susreta potencijalnog klijenta sa nekom firmom je upravo na internetu.

Mi Vam možemo pomoći da Vas potencijalni klijenti lakše pronađu.

FIRST LINK

Nikada Vam se neće pružiti druga šansa za prvi utisak. U današnje vreme Vaš sajt predstavlja prvi utisak.