Seo optimizacija sajta

Optimizacija sajta za Google

Šta je SEO optimizacija?

SEO optimizacija (Search Engine Optimization) predstavlja prilagođavanje vašeg sajta internet pretraživačima. Uspešan rad  na optimizaciji sajta kao rezultat daje bolju poziciju na Google-u i samim tim veći broj ulazaka na vaš sajt. SEO optimizacija sajta predstavlja niz radnji koji se obavljaju kako na vašem sajtu (on page optimizacija) tako i van njega (off page optimizacija). Ako razmišljate o trenutnom pozicioniranju sajta u vrh pretraživača onda vam je potreban Google AdWords, ali ako razmišljate o promociji vašeg sajta na duže staze, onda vam je neophodan SEO.

Kako optimizovati sajt i biti prvi na Google-u?

Mislite da je vaša konkurencija slučajno među prvim rezultatima pretrage na Google-u?

Mislite da je ime domena najbitnija stvar i ako ga niste zakupili prvi da ste izgubili dobru poziciju?

Ne budite u zabludi, sve firme koje se nalaze na vrhu prve strane ozbiljno su shvatili pojam SEO, već duži vremenski period rade na njemu i uveliko beru plodove koje vi ne možete da dohvatite, jer ne znate kako.

Cilj SEO optimizacije je da postavi vaš sajt na što bolju poziciju na Google-u po zadatim ključnim rečima iz vaše delatnosti. Rezultati SEO optimizacije nisu vidljivi momentalno i u zavisnosti od konkurencije prvi rezultati se mogu videti nakon 3-4 meseca.

Veliki broj firmi ne želi da čeka rezultate svog rada već želi sve i odmah, oni se odlučuju na aktivnosti koje daju trenutne rezultate i podrazumevaju veća ulaganja. Ako ste kao mali slušali priču o “Tri praseta” onda ćete sigurno razumeti zašto je jako bitno odvojiti vreme i obezbediti promociju vašeg sajta na duže staze, a ne momentalno.

Šta podrazumeva SEO optimizacija sajta?

* Istraživanje tržišta pomoću Google alatki za optimizaciju

* Određivanje ključnih reči

* Kreiranje strategije

* On page optimizacija

* Off page optimizacija

* Linkovanje

* Vođenje bloga

* Vođenje društvenih mreža

* Analiza rezultata

Cena optimizacije sajta

Basic SEO paket optimizacije sajta

Basic SEO paket je dovoljan za početnu SEO optimizaciju vašeg sajta. Basic SEO paket podrazumeva pre svega sređivanje vašeg sajta i postavljanje stvari na svoje mesto. Uz sređivanje sajta Basic SEO paket podrazumeva: istraživanje tržišta, određivanje ključnih reči, kreiranje strategije, on page optimizacija, uređivanje linkova unutar sajta, gratis godinu dana oglašavanja na internet portalu www.navedime.rs i na kraju analiza rezultata.

Cena Basic SEO paketa iznosi 200 evra mesečno.

Premium SEO paket optimizacije sajta

Premium SEO paket iziskuje daleko veći rad i ozbiljnije vođenje SEO optimizacije vašeg sajta. Uz gore pomenute radnje iz Basic SEO paketa u Premium SEO paket ulazi i off page optimizacija kao i vođenje bloga (2 posta mesečno). Dobro kreirana off page strategija u kombinaciji sa dobro osmišljenim blogom su definitivno pobednička kombinacija.

Cena Premium SEO paketa iznosi 350 evra mesečno.

VIP SEO paket optimizacije sajta

U VIP SEO paket ulazi i profesionalno vođenje stranice najvažnije društvene mreže Facebook kao i sve stavke SEO optimizacije iz Basic SEO paketa i Premium SEO paketa. Dakle VIP SEO paket uključuje: istraživanje tržišta, određivanje ključnih reči, kreiranje strategije, on page optimizacija, uređivanje linkova unutar sajta, off page optimizacija, vođenje bloga, vođenje stranice na društvenoj mreži Facebook, plus godinu dana oglašavanja na internet portalu www.navedime.rs i na kraju analiza rezultata SEO kampanje.

Cena VIP SEO paketa iznosi 600 evra mesečno.

Besplatna SEO analiza

Popunjavanjem dole navedene forme dobićete potpuno BESPLATNU analizu SEO aspekta vašeg sajta.

1 + 2 = ?