GOOGLE OGLASI – ADWORDS

Oglašavanje na Google-u

Šta su Google oglasi – AdWords?

Google oglasi – AdWords predstavlja platformu za oglašavanje po zadatim ključnim rečima ili frazama. Definitivno najefikasniji vid online oglašavanja današnjice koji koriste milioni firmi. Google oglasi – AdWords Vam nudi mogućnost pozicioniranja firme među prvim rezultatima pretrage za ključne reči koje vi navedete. Rezultat dobre pozicije na Google-u automatski se odražava kroz povećan broj poseta na vašoj web stranici, pa samim tim i većom šansom za povećanje prodaje.

Google oglasi – AdWords oglašavanje i njegove prednosti

  1. Pogađanje ciljnog tržišta – nakon profesionalno kreirane kampanje i pametno izabranih ključnih reči, neće biti slučajnih sletača na vaš sajt. Na vaš sajt doći će osobe koje su u Google pretraživaču tražile proizvod ili uslugu koju ste vi naveli da nudite, što Vam drastično povećava šansu za zaključenje posla.
  2. Pay per click – jedna od najvećih prednosti Google AdWords oglašavanja je plaćanje po kliku. Oglas vam se naplaćuje tek nakon što neko klikne na njega i uđe kod vas na sajt, do tada oglas je besplatan. Često postavljano pitanje glasi, da li konkurencija može da klikće na moj oglas i da mi konstantno skida novac? Odgovor je, naravno da ne može. Google je predvideo takvu mogućnost zloupotrebe i napravio sistem koji beleži IP adresu računara preko koje se ušlo na postavljeni oglas, a u slučaju da se sa tog računara ponovo klikne na oglas, novac vam se neće skinuti.
  3. Analiza – u svakom trenutku možete pratiti rezultate vaše reklamne kampanje i meriti isplativost. Detaljno urađena analiza vaše kampanje pokazuje vam preko kojih ključnih reči su najčešće dolazili kod vas na sajt, u kom vremenskom periodu, koliko su se zadržavali i još mnogo drugih mogućnosti.
  4. Određivanje budžeta – vi određujete vaš dnevni, nedeljni, mesečni budžet i kontrolišete ga tokom cele kampanje. U svakom trenutku možete smanjiti ili povećati vaš budžet, ili obustaviti vašu kampanju.
  5. Globalno ili lokalno oglašavanje – možete se oglasiti lokalno ili globalno u zavisnosti od posla kojim se bavite. Suziti fokus na region, državu ili grad u kome želite da se oglasite. Ne morate trošiti novac na osobe koje nisu iz vaše države i koje sigurno neće koristiti vaš proizvod ili uslugu.
FIRST LINK

Želite da vaš web sajt ima više pregleda?

Želite da vaše potencijalne mušterije dođu na vaš sajt kako bi se informisale o proizvodima ili uslugama koje nudite?

ONO ŠTO VAM MI NUDIMO JE MOGUĆNOST POVEĆANJA
PRODAJE VAŠEG PROIZVODA ILI USLUGE.

KAKO ĆEMO TO URADITI?

PRVENSTVENO ĆEMO ANALIZIRATI TRŽIŠTE
I VAŠU KONKURENCIJU!

Profesionalna usluga = Maksimalna angažovanost

Maksimalna angažovanost = Istraživanje tržišta

Istraživanje tržišta = Pronalaženje ključnih reči

Pronalaženje ključnih reči = Određivanje budžeta

Određivanje budžeta = Kreiranje kampanje

Kreiranje kampanje = Profesionalna analiza

Profesionalna analiza = uspešna kampanja

Uspešna kampanja = povećan broj posetilaca na sajtu

Povećan broj posetilaca = Povećanje profita

Povećanje profita = Zadovoljan korisnik

Šta možete od nas da očekujete?

Profesionalan pristup svakom zadatku i maksimalna angažovanost je formula našeg zajedničkog uspeha. Tim mladih, a sa druge strane veoma iskusnih u polju marketinga, spremni smo da vam pokažemo put do novih klijenata. Naš rad se bazira po principu “ključ u ruke”.

Mi obavljamo kompletnu analizu tržišta, predlažemo ključne reči, predlažemo dane i termine oglašavanja, pratimo kompletnu kampanju i izveštavamo vas o rezultatima. Uz stručno pripremljenu kampanju rezultat ne može da izostane.

Spremni smo da na sva vaša pitanja damo odgovor, ukoliko ne znate koliko bi vam novca trebalo da se oglasite, kontaktirajte nas i mi ćemo napraviti analizu vaše delatnosti na Google-u i dostaviti vam predloženu sumu za oglašavanje.

Ne čekajte da vaš potencijalni klijent luta do vas – pokažite mu put.

Kontaktirajte nas!